Home » Garantie occasions

Garantie occasions

Wij leveren uitstekende garanties op al onze opgeleverde producten

AUPA staat garantie voor een hoogwaardige product en service. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn hebben wij de volgende garanties voor u!

Een stukje zekerheid

Garantie of te wel een stukje zekerheid!  Wij kunnen diverse vormen van garantie aanbieden waarbij in zowel looptijd als verzekerde onderdelen te combineren vallen.

Dit doen wij in samenwerking met autogarantie.nl. Je leest hieronder meer over onze garanties bij het aankopen van een occassion.

Autogarantie.nl

De makkelijkste manier naar onbezorgd rijplezier! Wil jij zonder zorgen genieten van je nieuwe auto? Dat kan met een passende garantie. In samenwerking met Autogarantie.nl bieden wij verschillende mogelijkheden voor garantie aan.

We snappen dat niet iedere auto hetzelfde is. Daarom zijn de garanties van Autogarantie.nl gebaseerd op de leeftijd en kilometerstand bij aflevering van de auto. Kies voor een garantie die past bij jouw auto:

  • Instap
    De meest gekozen garantie voor auto’s niet ouder dan 12 jaar en met minder dan 200.000 km.
  • Uitgebreid (inclusief pechhulp binnen Nederland)
    De meest gekozen garantie voor auto’s tot 8 jaar en 150.000 km.

Defect?

Meld je claim eenvoudig online. Autogarantie.nl is een digitale garantiedienstverlener. Dat betekent dat je je claims eenvoudig en snel kunt indienen via mijn.autogarantie.nl. Klik hier om jouw claim in te dienen.

Ook handig
Door het uitgebreide reparatienetwerk is er altijd een Autogarantie.nl Netwerkgarage bij jou in de buurt. Zo heb je garantie in heel Nederland én in grote delen van Europa.

Autogarantie.nl is een handelsnaam van Autotrust B.V.